Podrška HSLS-a na nadolazećim lokalnim izborima

26 travnja, 2021

Najnovije vijesti

Podrška HSLS-a - Ivan Radić

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Gradonačelnik Bjelovara i predsjednik stranke HSLS Dario Hrebak, na press-konferenciji u osječkoj Tvrdi dao je podršku Ivanu Anušiću za župana i Ivanu Radiću za gradonačelnika.

Anušić je objasnio da je HSLS izabran jer žele pokazati širinu djelovanja i onog što planiraju napraviti na području županije i grada, a upravo je Dario Hrebak predsjednik HSLS-a kao gradonačelnik pokazao da se može napraviti iskorak od standardnog načina vođenja gradova, općina i županija, a budući gradonačelnik Osijeka može to primijeniti.Na županijskoj razini prateći grad Osijek, koaliciju će proširiti i na županijsku razinu. 

“Želimo uključivi grad, želimo okupiti što širu koaliciju stranaka koji s nama jednako razmišljaju na programskoj razini. Kroz neko vrijeme obišao sam određene hrvatske gradove za koje smatram da su dobar primjer u radu koji se može napraviti i u Osijeku. Jedan od primjera je i Bjelovar, a to je i ono što sam obećao u svom predizbornom programu kojeg ćemo uskoro predstaviti. To su: transparentan proračun, da se vidi u što je utrošena svaka kuna, digitalizirana gradska uprava da se ne dovodimo u situaciju da se građevinske dozvole čekaju po devet mjeseci, te jedna od dobrih stvari koje sam vidio u Bjelovaru jest snižavanje prireza na nula posto”, naglasio je predsjednik osječke organizacije HDZ-a, Ivan Radić.

Predsjednik HSLS-a  Dario Hrebak rekao je kako dijele slične vizije i odlučio je da je dobro doći u Osijek i podržati ove dvije kandidature, a osim toga dijele i nekoliko stvari od koji je prva transparentnost. 

Najnovije vijesti